Miller Quest’s rolle
i jeres proces

Inden vi overhovedet indleder processen, udarbejder Miller Quest et meget udførligt tilbud til jer. På den måde undgår vi forvirring undervejs og kan i stedet fokusere helt og aldeles på opgaven.

Og som du måske har læst andre steder på dette website, varierer MillerQuests opgaver og ansvar fra projekt til projekt.

Biffen

SÅdan arbejder MillerQuest

Populært sagt strukturerer og gennemfører MillerQuest en proces, som din organisation står overfor, men måske ikke har de fornødne ressourcer til at få på skinner. Det kan være pga. tidsmangel, eller fordi I ikke har prøvet den slags før. Eller måske ønsker I at få eksterne briller på sagen. Arbejdet med at optimere organisationen kan ofte fremmes af en konsulent, der ser på tingene udefra.

Man kan også sige, at MillerQuest aflaster ledelsen og sætter lokomotivet i gang for den proces, der får hjulene til at rulle samme vej i hele organisationen. Ofte resulterer det i, at MillerQuest udvikler forslag til den metode, der skaber resultaterne. Og derefter er det MillerQuest, der leder og organiserer og sætter organisationen i stand til at fortsætte med fornyet kraft, mere arbejdsglæde og skarpere fokus. Man kan godt sige, at MillerQuest tager personligt lederskab for den aftalte proces.

Er det noget for jeres organisation, så bør vi mødes.

Copyright 2009 Miller Quest Webedsign: Courage Design