Pris

Det er svært at komme med konkrete priser på MillerQuest’s ydelser. Der er ikke tale om hyldevarer, men om individuelle løsninger med hvert sit omfang og forløb, og derfor også forskellige honorarer.

Da nogle opgaver strækker sig over længere tid, og da MillerQuest lægger vægt på leveringssikkerhed, fungerer MillerQuest også som en netværks-virksomhed. Det betyder, at mine partneres ydelser kan være nødvendige i et budget til dig.

Pris

”Det lyder godt, men hvad koster det?”

”Jamen, hvad så med lidt runde tal”, tænker du måske. Et af nøgletallene i et typisk budget for processen er MillerQuest’s dagspris. Altså en dag med MillerQuest i forbindelse med fx. en workshop eller en personaledag. Sådan en dag koster 20.000 kr. excl. moms.

Lyder sådan et nøgletal rimeligt i forhold til vigtigheden af jeres projekt, så lad os tale sammen. Klik her for at kontakte Miller Quest

PS. MillerQuest udarbejder altid meget præcise tilbud på opgaverne. Hvis du har lyst til at se hvad et tilbud f.eks. kan indeholde så ring på 22 24 06 46 og få tilsendt et eksempel.

Copyright 2009 Miller Quest Webedsign: Courage Design